flagg.png
VI PRESENTERER

Svalbard

Ulikt alt annet du har opplevd, ligger Svalbard som siste stopp mellom Norge, fastlandet og Nordpolen. Du kan møte en annerledes verden av naturopplevelser både om vinteren og om sommeren.

TROMSØ

SVALBARD

ALTA

LOFOTEN

RINGVASSØYA

LYNGEN

SENJA

I Longyearbyen varer midnattssolen i fire måneder, fra april til august, mens mørketiden i byen varer fra 26. oktober til 15. januar. Dette illustrerer variasjonen du finner i øygruppen.

Om sommeren kan du ta et fjordcruise til den forlatte gruvelandsbyen "Pyramiden", seile langs isbreene og speide etter isbjørner, lete etter fossiler, besøke hvalrosskolonier eller padle langs isfjell. Om vinteren kan du dra på snøscootersafari for å besøke den russiske gruvebyen Barentsburg, gå på ski og seile på topptur, kjøre hundeslede eller besøke isgrotter.

I vintersesongen kan du dra på snøscootersafari for å besøke den russiske gruvelandsbyen Barentsburg, gå på ski og seile på topptur, kjøre hundeslede eller besøke isgrotter.

Og det beste av alt, til tross for et beskjedent antall innbyggere, har Longyearbyen et stort antall restauranter som tilbyr matopplevelser i verdensklasse. Du har ikke vært på Svalbard før du har vært der gjennom alle årstidene. Svalbard er et sted du alltid vil besøke igjen og igjen.

flagg.png
HVA ØYEBLIKKENE ER LAGET AV

Aktiviteter som tilbys på Svalbard.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed