flagg.png
VI SKAPER ØYEBLIKKENE

DMC og reisedesign

Vi er veldig opptatt av å vise frem vårt vakre land og vår kultur, og vi ønsker at du skal være vår gjest, enten du er førstegangsbesøkende eller en erfaren venn av Norge - for å oppleve vår del av landet slik vi lokale opplever det som vårt hjem.

Som lokale er vi alltid oppdatert på de nyeste og mest spennende tilbudene. Vi skreddersyr programmer og opplevelser med hjerte og personlighet slik at du kan se favorittstedene våre, spise på favorittrestaurantene våre, nyte utsikten fra favorittfjellene våre, møte lokale entusiaster på ett sted og ta del i vår rike og mangfoldige kultur.

Vi ønsker å anerkjenne og forstå våre kunders ønsker og behov for å kunne designe en uforglemmelig tur. Om din forespørsel er en tur full av opplevelser og eventyr, eller et avslappende opphold på en av våre hytter, med tid til å nyte stillheten og freden - vil vi sørge for å planlegge og legge strategier slik at turen din blir eksepsjonell og minneverdig.

Vi skreddersyr individuelle reiser, selvutviklingsoppdrag eller komplette ekspedisjoner med alt inkludert underholdning, guidede turer, overnatting, transport og måltider.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed