den fantastiske

flagg.png
OVERNATTING

Villa Skaarungen

Villaen er nøye innredet med tanke på både avslapning og sosialt samvær. En koselig stue/salong i hovedetasjen er et innbydende samlingspunkt, mens en egen avslappende salong i andre etasje er et rolig tilfluktssted der man kan slappe av og nyte roen i omgivelsene.

Villaen har to bad med dusj, noe som sikrer rikelig med komfort og luksus. I tillegg er det tre separate toalettrom, noe som øker komforten og funksjonaliteten.

Denne villaen, som ligger i hjertet av Lofoten, er et bevis på det kunstneriske og håndverksmessige som gjør Lofoten til et helt eksepsjonelt reisemål. Den fantastiske beliggenheten, det raffinerte interiøret og de gjennomtenkte designvalgene lover et uforglemmelig tilfluktssted, der nytelse og naturskjønnhet smelter sammen til en opplevelse uten like.
 
Villaen kan skilte med syv doble soverom, og hvert av dem er et fristed med komfort og stil. Hovedsoverommet, som har en imponerende takhøyde på hele 4 meter, er et sant vitnesbyrd om storhet. Soverommet har egen balkong og tilbyr en fredfylt tilflukt og en fantastisk utsikt over den omkringliggende naturen.
 
 
flagg.png
OVERNATTING

Kart

Hvor du finner Villa Skaarungen

flagg.png
OVERNATTING

Galleri

Villa Skaarungen - du kommer aldri til å glemme oppholdet ditt her

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed