URBAN FORTREFFELIGHET

flagg.png
OVERNATTING

Skansen Excelsior

Denne eksklusive og unike, privateide leiligheten ligger i hjertet av Tromsø sentrum, med utsikt over havnen og med umiddelbar tilgang til den arktiske hovedstadens beste restauranter, kafeer, butikker, gallerier, museer og attraksjoner. Med sine to store soverom med eget bad er leiligheten perfekt for ett eller to par som reiser sammen, eller en liten familie. La oss skreddersy ditt opphold i Tromsø! 

Denne 3-roms leiligheten på 176 kvm består av en romslig stue som naturlig deler seg i flere soner. Store vindusflater gir rikelig med naturlig lys og tilgang til en fantastisk utsikt. Spisestuen har tilgang til en overbygd balkong.

Det italienske kvalitetskjøkkenet er utstyrt med integrerte hvitevarer som stekeovn, komfyr med gassbluss, kjøleskap og fryser og alt man kan forvente seg.

Det er to soverom, hvorav det ene har badekar og garderobeskap samt tilgang til et bad med to vegghengte dusjer. Badet har spesialtilpasset innredning med Begursa-servant i støpejern og Tapwell armaturer.

Det andre soverommet har utgang til en overbygd balkong mot sjøen. Badet / vaskerommet har marmor Botticinofliser på gulv og vegger, og Tapwell beslag, dusj og toalett.

Det italienske kvalitetskjøkkenet fra Varenna har glatte fronter. Integrerte hvitevarer som kjøleskap, fryser, oppvaskmaskin, stekeovn og gasskomfyr fra Gaggenau. Benkeplaten er fra Corian i kompositt, og har en fantastisk holdbarhet og et unikt design.

De elektriske installasjonene i leiligheten er ikke standard. Alt er basert på det anerkjente smarthussystemet Comfort. Interiørarkitekt Julie Johnsen valgte nøye ut lysdesignet og alt kommer fra anerkjente high-end leverandører. Italienske Nemo lightning, Buster og Punch, Cattelani og Smith, Makris og Doxys fra Belgia - for å nevne noen. Hovedattraksjonen er Crown Major-lampen - designet av Jehs + Laub, som er majestetisk plassert i stuen. Designet er inspirert av en snøkrystall.

flagg.png
OVERNATTING

Kart

Hvor finner du Skansen Excelsior

flagg.png
OVERNATTING

Galleri

Bo eksklusivt i sentrum av Tromsø.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed