Helt unike

flagg.png
OVERNATTING

Wolf Lodge

Forestill deg at du våkner opp i en komfortabel dobbeltseng hundrevis av kilometer over polarsirkelen. Der, rett utenfor soveromsvinduet ditt, ligger et par sølvfargede majestetiske dyr som også nyter en rolig morgen i det vakre Arktis.

Du stiger ut av sengen og går forsiktig mot vinduet som går fra gulv til tak, og er det eneste som skiller deg fra sølvpelsene. Plutselig snur dyrene hodet mot deg, og der står du og ser rett inn i de ravgule øynene til en ulv!

Etter å ha opplevd dette magiske øyeblikket, går du opp til spisestuen i øverste etasje hvor en rikholdig frokost serveres av en privat kokk og vert. Etter frokosten vil dyrepasseren som ønsket deg velkommen ved ankomst, forberede deg på en opplevelse for livet - et nært samspill med ulvene. 

Slik kan en helt vanlig morgen starte på Wolf Lodge. Et opphold her inkluderer minst tre netter med ulvene, en dedikert dyrepasser, en privat kokk og en vert eller vertinne. Du vil få sjansen til å samhandle med ulvene hver dag, i tillegg til å møte polarrevene, og delta i fôringen av de andre dyrene, som gaupe, bjørn, jerv, elg og hjort. 

Wolf Lodge har plass til opptil seks voksne.

Tre deluxe master suiter, med eget bad for opptil 6 personer (8, hvis 2 av dem er barn). Alle suitene ligger i første etasje.

Ovenpå finner du en romslig stue med spiseplass og kjøkken, og et toalett.

Hvert opphold genererer en donasjon til Polar Park Wolf Welfare Fund.

flagg.png
OVERNATTING

Kart

Hvor finner du Wolf Lode

flagg.png
OVERNATTING

Galleri

Lev med sølvpelsene.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed