flagg.png
VI SKAPER ØYEBLIKKENE

Uttalelser

HVA VÅRE KUNDER SIER OM OSS

Vi har brukt Moment Norge som planlegger og arrangør når vi inviterer til vår årlige butikksjefsfest. Moment Norge er kreative, innovative, løsningsorienterte og 100% profesjonelle. Og dette har ført til at vi har brukt deres tjenester i mange år på rad. Vi vil absolutt anbefale Moment Norge til både små og store arrangementer.

Liss Samuelsen og Laila Myrvang - Jekta Storsenter

Som et 5-stjerners Haute Couture reisebyrå med VIP-kunder både fra Norge og utlandet har vi samarbeidet med Moment Norway og Ida ved flere anledninger. De har hjulpet oss med å sette sammen unike turer og arrangementer for både grupper og enkeltpersoner, spesielt i Nord-Norge. Tilbakemeldingene vi har fått har bare vært positive - og alle føler seg veldig godt ivaretatt!

Dialogen med Moment Norge er alltid positiv, de er raske til å svare, kjenner lokalmiljøet bedre enn de fleste og har "på-knappen" på til enhver tid - og det er en trygghet for oss som leverandør av reiseopplevelser.

Jeg vil anbefale Moment Norway og Ida Rishaug til alle som vil ha et minne for livet, enten du er ute etter sportslige utfordringer i naturen, god mat, samisk kultur, eller vil nyte utsikten i en privat helikoptertur over de majestetiske Lyngsalpene. Eller kanskje litt av alt!

Laila Ånestad, seniorrådgiver - Utvalgt samling

Ida og teamet i Moment Norway har alltid vist en innovativ, kreativ og ressurssterk tilnærming til å samarbeide med kundene. De er utrolig godt koblet og i stand til å tilpasse seg et mangfold av dynamiske krav. De er, som alle de beste reiselivsprofesjonelle, kontinuerlig på jakt etter oppslukende, integrerte og respektfulle opplevelser å dele med kundene sine.

Adam Fry, leder for levering - Extraordinary Adventure Club (Extraordinary Adventure Club)

[...] Jeg ble hyret inn som filmer/fotograf for å dokumentere et arrangement der kunden var et stort amerikansk databrikkeselskap sammen med Oxford Leadership School rundt øyene i Tromsø. Å skape en opplevelse som varer livet ut for en gangs kunder krever nøye planlegging og et øye for detaljer og kvalitet. Ida har disse kvalitetene. Jeg kan på det varmeste anbefale Ida til ditt neste arrangement og ønsker henne lykke til i årene som kommer.

Fredrik Sträng, fjellklatrer, filmskaper og motivator

Perfekt organisering og flotte aktiviteter på dette utrolige stedet!!! Alt var godt satt opp og planlagt, vi kunne slappe av og nyte opplevelsen fullt ut! Vil anbefale på det sterkeste!

François Chirpaz, deltaker på en insentivreise

Moment Norway er en av de beste DMC-ene jeg noensinne har jobbet med!

Anja Kubiak, prosjektleder - Passepartout GmbH

Jeg kan anbefale å jobbe med Moment Norway fordi de ikke bare kjenner destinasjonen Tromsø veldig godt, men de kjenner også alle som bor der. Dette gjør samarbeidet raskere, det gir deg en trygg følelse hvis det oppstår en uventet situasjon, og det gir deg mye fleksibilitet. "Hvem kjenner hvem" spiller en veldig viktig rolle i dette lokalsamfunnet. På grunn av været opplevde vi en uventet situasjon, og løsningen var flott. Kunden var veldig fornøyd og glemte hva han hadde bestilt, og de kom hjem med et stort smil. Dette er den servicen og opplevelsen vi ser etter som incentivbyrå.

Sandra Bron, direktør - Anywhere Travel

Det var lett å få Moment Norway til å forstå hva vi var ute etter. Våre ønsker ble fylt med forslag og inspirasjon til å løfte arrangementet videre. Alt som ble avtalt ble gjennomført på en god måte og ting som dukket opp ble tatt hånd om umiddelbart. Det var en veldig god opplevelse å jobbe med Moment Norge og deres ansatte.

Alfred Olsen - Sparebank 1 Nord-Norge

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed