flagg.png
VI SKAPER ØYEBLIKKENE

Hvem vi er

Moment Norway tilbyr meningsfulle øyeblikk, basert på mellommenneskelige møter og mektige naturopplevelser. Vårt mål er å gi gjestene våre autentiske og uforglemmelige øyeblikk. Når vi designer opplevelser, legger vi spesielt vekt på personlighet og autentisitet. Med naturen som vår lekeplass engasjerer vi gjestene våre til å delta aktivt i den lokale kulturen gjennom interaksjon og deltakelse.

Moment Norway er en familieeid, norsk incoming DMC, reise-, opplevelses- og eventdesigner med base i Nord-Norge. Ida Rishaug - grunnleggeren - leverte våre første øyeblikk i 2014. 

Fra våre kontorer i Tromsø og Lofoten er vårt team av dedikerte, lokale destinasjonseksperter klare til å hjelpe deg med å designe, skape og levere unike, autentiske og utradisjonelle arrangementer og opplevelser for familier og venner, grupper og bedrifter av alle størrelser - internasjonale så vel som lokale og nasjonale.

Som lokalbefolkning har vi inngående kunnskap om hver krik og krok i regionen, noe som gir oss ekspertisen til å skreddersy imponerende arrangementer og programmer og opplevelser utenfor allfarvei. Vår lidenskap er å formidle vår mektige natur, vår stolte historie og vår rike kultur.

Med sin enestående skjønnhet vil Nord-Norge forbløffe, inspirere og fortrylle deg - og være den perfekte rammen for å skape øyeblikk for livet.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed