flagg.png
VI PRESENTERER

Lofoten

Med unntak av øya Røst ytterst i Lofoten, rager Lofotens forrevne fjellvegg rett og majestetisk mot himmelen. Hver av øyene har sin unike karakter, men felles for dem alle er storslått natur og en stolt lokalbefolkning med rik kultur og historie.

TROMSØ

SVALBARD

ALTA

LOFOTEN

RINGVASSØYA

LYNGEN

SENJA

Lofoten er verdenskjent for sin frodige havfauna, og det marine dyrelivet har vært grunnlaget for bosetting og besøk her i mange tusen år. I dag er Lofoten et yndet reisemål for besøkende fra hele verden som vil oppleve storslått natur, kose seg med mat i verdensklasse, samt oppleve og lære mer om øykulturen og Lofotens spennende historie.

I Lofoten kan du overnatte i de ikoniske små røde rorbuene, eller du kan bo i en privat hytte, på hotell eller bare slå leir på en strand.

Om sommeren kan du vandre i fjellene, padle fra en strand til en annen, spille golf i midnattssolen, spasere i historiske fiskevær og nyte kortreist mat, kunst og kultur. Selv om det berømte Lofotfisket foregår tidlig på året mens det fortsatt er vinter, er det nesten fangstgaranti året rundt for havfiske.

Vinteren i Lofoten er uendelig vakker. En hvit dyne ligger over fjellene og byr på lekne fjellaktiviteter. Lofoten er et populært reisemål for skiløpere fra hele verden som ønsker å stå på ski i uberørt snø og spektakulære omgivelser. Om vinteren er det også gode sjanser for å se nattehimmelen formørket av dansende nordlys.

flagg.png
HVA ØYEBLIKKENE ER LAGET AV

Aktiviteter som tilbys i Lofoten.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed