flagg.png
AKTIVITETER ÅRET RUNDT

Kulinariske opplevelser

I tusenvis av år har nordmenn levd av å høste fra naturen. De store sesongvariasjonene gir oss et bredt spekter av delikatesser året rundt.

Den langstrakte kysten gir oss direkte tilgang til den ferskeste fisken, skalldyr og hval, mens de søteste bærene vokser vilt på vidda. Lokale gårder sørger for at vi kan servere både lokalprodusert kjøtt, frukt og grønnsaker.

Dra på fisketur og spis fiskesuppe om bord i båten med rykende ferske råvarer, eller la en profesjonell fridykker hente opp maten fra havets bunn. Gå i land på en strand under kajakkturen for å grille lunsjen på bålet, lær kokkekunst av noen av verdens fremste sjømatkokker, og opplev dette i i alt fra et oppdrettsanlegg, i en låve eller rundt et bål i en lavvo. Spis under åpen himmel, på et fjell, i midnattssolen eller under nordlyset. Eller nyt eksklusiv mat og drikke på en virkelig god restaurant.

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed