flagg.png
VI SKAPER ØYEBLIKKENE

Møter, insentiver og arrangementer

Nord-Norge er et sted fylt med spennende opplevelser og begivenheter både innendørs og utendørs, og har blitt en anerkjent og velkjent destinasjon for forretningsreiser og arrangementer for både nordmenn og utenlandske selskaper og organisasjoner.

det hele begynner med

"Kor skal vi reise?"

Det er mange detaljer og mye planlegging som må gjøres før du kan gjøre deg klar for den årlige forretningsreisen med kollegene dine. Enten du tenker på en kick-off-fest, produktlansering eller en større konferanse for kunder og partnere - vi kan hjelpe deg!

La oss begynne med å spørre: "Kor ska vi reis?", som betyr: "Hvor vil du reise"? Du vil finne urbane byer omkranset av fjorder og fjell, historiske og sjarmerende landsbyer, hippe småbyer og avslappende kystsamfunn. I det minneverdige diktet "Nord" skriver Rolf Jacobsen at "Dette landet er et langstrakt land. Det meste av det er nord".

Moment Norway er et regionalt DMC (Destination Management Company). Vi designer unike og skreddersydde reiseruter og arrangementer med en blanding av gruppeaktiviteter, turer, sightseeing på kjente og ukjente trakter, og eksklusive produksjoner.

Teamet vårt hjelper deg med å finne det perfekte stedet og den perfekte lokasjonen for arrangementet ditt. Etter at du har bestemt deg for sted, skreddersyr vi et program som er tilpasset alle dine ønsker og behov. Vi vil også administrere alt for deg, inkludert bestilling, administrativ planlegging, og viktigst av alt, sørge for at gjennomføringen av programmet er sømløs, slik at du også kan nyte tiden din og fokusere på dine kolleger, klienter og kunder. 

vårt HOVEDMÅL er å gjøre deg fornøyd

"Vi elsker å jobbe i kulissene for å få bedriften din til å skinne."

Våre originale og unike spesialdesignede program vil sikre en enestående og uforglemmelig opplevelse med fokus på lokale og autentiske opplevelser for alle deltakere.

Teamet vårt er en stolt gruppe nordlendinger som brenner for alt som er her nord, og vi elsker å vise frem vår elegante og magiske natur. Vi er dedikert til å vise deg alt det denne delen av landet har å by på. Basert på vår lokalkunnskap kan du oppleve nordlige tradisjoner og observere den ekstraordinære kulturen som landsdelen har. Vi har alle omfattende erfaring fra mange tidligere oppdrag og arrangementsproduksjoner. Sammen med våre partnere er vi klare til å flytte grensene for kreativitet, hver eneste dag. 

Vi holder et høyt fokus på kvalitet fra våre leverandører og gjør et omfattende arbeid for å sikre at alle trinn frem til levering er kryssjekket og av høyeste kvalitet. Vi legger stor vekt på bærekraft og beskyttelse av miljøet, inkludert smidige leveranser. Alle våre lokale eksperter og spesialister er ekstremt lidenskapelig opptatt av vår nordlige region, og du vil kunne møte alle de lokale heltene.

MØT
HUNDESKYSSERE HVALFORSKERE LOKALE GUIDER NATURFOTOGRAFER REINDRIFTSUTØVERE KOKKENE LOKALE VERTER

MØTER, INSENTIVER OG ARRANGEMENTER

Tilbud til bedrifter

  • Skreddersydde turer
  • Utforsking av steder og familieturer
  • Arrangementsdesign og prosjektplanlegging
  • Lokale verter
  • Privat transport under oppholdet
  • Guide-tjenester
  • Vi finner den perfekte destinasjonen for ditt arrangement
  • Aktiviteter, utflukter, happenings og teambuilding
  • Vi vil finne relevant og presentabel underholdning
  • Utforming av innhold

Vi kan også hjelpe deg med å planlegge møter, konferanser, mysterieturer, feiringer, årsfester, produktlanseringer, julebord, ledermøter, seminarer eller andre arrangementer. 

Ikke nøl med å kontakte oss slik at vi kan hjelpe deg i gang med planleggingen av arrangementet ditt! 

Nullam quis risus eget urna mollis ornare vel eu leo. Aenean lacinia bibendum nulla sed